Login
Close
Login
Top Groep Nederland bestaat 25 jaar! Wij maken echte banen van flexibele arbeid. Enkele vaklieden waren er 25 jaar geleden al bij. En die laten wij graag even aan het woord:

TopGroep

Ronald uit Veenendaal is als leerling bij Top Groep Nederland begonnen en is nu aan het aftimmeren in Amersfoort. "Bij Top Groep Nederland werk je voor de meest uiteenlopende aannemers. Met hulp van mijn leermeester was dat een snelle route naar allround vakman!"

Jan uit Alphen aan de Rijn werkt aan de restauratie van een Koninklijk paleis. "Bij Top Groep Nederland werk je niet voor een baas maar voor een klant. Dat is mij altijd goed bevallen." Sinds vorig jaar heeft Jan een vier daagse werkweek en ook dat bevalt uitstekend!

Rob uit Spijkenisse was jarenlang voorzitter van de OR. Hij heeft vroegpensioen. "Ik hoef allang niet meer, maar het werk blijft erg leuk!. Rob werkt aan energiezuinige modelwoningen in zijn buurt.

Frank uit Gouda werkt in Den Haag. "In al die jaren heb ik het meeste stelwerk en restauratie gedaan. Maar eigenlijk is de afwisseling bij Top Groep Nederland nog het leukste.

Jan uit Deil herstelt een monumentale serre: "Op elk werk zijn wij erbij tot aan de oplevering". En ik spaar voor mijn levensloopregeling!"

Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, restauratie en stelwerk. Top Groep Nederland biedt jou maatwerk in arbeidsvoorwaarden. Versta jij je vak? Woon je in west of midden Nederland?

Bel 0888 - 444op werkdagen tot 18:30 uur, mail naar info@topgroep.nl of app naar 0655 833 933.

Ons Team

Debbie
Tim
Robert
Remco
Rosanna
Henriette
Copyright © 2024 Top Groep Nederland B.V.   |  Privacy   |  Sitemap
Top Groep Nederland B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en projecten af te stemmen op je interesses.